06
september
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bijwonen finalebijeenkomst vakjuryprijs DeOplossingVan

,  - 

​Op 19 september vindt in het kantoor van Interpolis in Tilburg de finale plaats van de wedstrijd ‘veiligheid in en om het huis’ op www.deoplossingvan.nl. De winnaar gaat naar huis met de prijs van 5.000 euro om zijn of haar idee daadwerkelijk uit te voeren.  
 

1800 oplossingen

Interpolis startte het platform www.deoplossingvan.nl om samen met Nederland op zoek te gaan naar nieuwe manieren van risicobeheersing. Want alles verzekeren is geen oplossing. Sinds de lancering van het platform dit voorjaar zijn ruim 1.800 oplossingen geplaatst om anders om te gaan met risico’s in en om het huis. Nieuwsgierig naar de oplossingen die de finale staan? Kijk dan op: www.deoplossingvan.nl.
 

Finalebijeenkomst 

Tijdens een finalebijeenkomst op 19 september moet duidelijk worden wie er met de vakjuryprijs vandoor gaat om zijn of haar oplossing te realiseren. De finalisten zullen tot het uiterste gaan om hun idee als beste te presenteren. Ze krijgen daarbij hulp van de experts van Interpolis. Aan het eind van de bijeenkomst reikt Interpolis de prijs uit. Ook tijdens deze bijeenkomst worden de publieksprijzen in de categorie Wonen en Reizen uitgereikt. Voor de ideeën met de meeste stemmen stelt Interpolis waardebonnen van 500 euro beschikbaar.
 

Aanmelden

Wil je de finale bijeenkomst in het Interpoliskantoor in Tilburg bijwonen? Meld je dan aan! Dat kan tot 12 september door een mail te sturen naar deoplossingvan@interpolis.nl Vermeld in de mail: adres, telefoonnummer en of je gebruik wilt maken van het buffet. Aanmelding is verplicht.
 

Programma

Ontvangst vanaf 16.00.
 
16.30 opening en genomineerden stellen zich voor aan publiek en vakjury
 
16.50 start presentaties
 
18.00 vakjury trekt zich terug. Publiek wordt uitgenodigd voor een rondleiding door het kantoor
 
18.30 bekendmaking winnaar en prijsuitreiking
 
18.45 buffet en borrel
 
20.30 einde programma
 

Juryleden vakprijs

De vakjury bestaat uit landelijk bekende specialisten op het terrein van inbraak en brand:
 
Rodney Bos, landelijk coördinator aanpak woninginbraken;
Jos de Graaf, regionaal projectleider Brandveilig Leven veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond;
Antoon Oosterhuis, ondernemer (InnoBizzer)
 
Vanuit Interpolis zitten in de jury:
Jack Buckens, directievoorzitter;
Ger Haan, manager strategie en innovatie en
Sjak van Nieuwkuijk, risico en preventie expert
 
.